Ponuda

Naša misija

Pružiti kliničarima visoko pročišćeni koštani alograft koji omogućava sigurnu i učinkovitu strukturnu potporu, zajedno s regeneracijom kostiju i sposobnošću targetiranja i liječenja koštanih infekcija.

Fenomen biofilma

Izazov osteomijelitisa

Osteomijelitis je složeno i izazovno stanje i za pacijenta i za zdravstvenog djelatnika. Bakterijski biofilm prijanja na podloge kao što su implantirani uređaji i nekrotična kost. Bakterije ovdje luče ekstracelularni polisaharidni matriks kojeg pacijentov imunološki sustav i/ili sistemski antimikrobni lijekovi ne mogu savladati.

Allograft kosti ljudskog porijekla

Proizvodi se proizvode u objektima usklađenima s GMP-om. Sve donirane ljudske kosti u skladu su s propisima Europske unije i Ujedinjenog Kraljevstva o darivanju, prikupljanju, ispitivanju, obradi, čuvanju, skladištenju i distribuciji tkiva. Donirana kost se obrađuje tehnikom primjene superkritičnog ugljičnog dioksida (scCO2) čime se učinkovito uklanjaju lipidi i stanični materijal, dok koštani morfogenetski proteini (BMPs) unutar koštanog  matriksa ostaju očuvani. Impakcija koštanog transplantata tijekom implantacije omogućava oslobađanje BMP-a i djeluje stimulativno na koštanu regeneraciju. Proizvod je podrgnut procesu liofilizacije i gama zračenju te se isporučuje sterilno upakiran.

Winkler Technique™

ERADICATE-REGENERATE™

Zašto koristiti koštani alograft ljudskog porijekla i zašto ga impregnirati visokim dozama antibiotika?

Koštani transplantat obrađen superkritičnim ugljičnim dioksidom oslobađa koštani matriks i omogućava impregnaciju visokim dozama antibiotika tijekom procesa proizvodnje. Učinkovite tehnike u liječenju osteomijelitisa opisane su u literaturi i istaknute u tehničkoj brošuri i kliničkim radovima dostupnim za preuzimanje na ovoj web stranici. Naši proizvodi pružaju materijal sa zadovoljavajućim mehaničkim karakteristikama koji može isporučiti visoke doze antibiotika na mjestu implantacije. Načela djelovanja našeg proizvoda su:

ISKORIJENITI INFEKCIJU, a zatim osigurati strukturu s povoljnim karakteristikama za REGENERACIJU KOSTI.

Osteomijelitis je složeno i izazovno stanje i za pacijenta i za zdravstvenog djelatnika.

OSTEOmycin™ proizvodi su impregnirani visokim dozama antibiotika koji se oslobađaju na mjestu implantacije.

To omogućava izravno lokalno djelovanje visokih doza antibiotika na bakterijski biofilm. Koštani transplantat tada strukturno nudi poželjno okruženje za revaskularizaciju i regeneraciju kostiju.

 

Copyright© Sva prava pridržana.

Allogen RX