Ponuda

Vivostat

Siguran, svestran i jednostavan za korištenje

Vivostat® je jedini sustav na svijetu za pripremu autolognog fibrinskog ljepila i fibrina bogatog trombocitima (PRF®) na licu mjesta. Pruža niz sigurnih, svestranih i jednostavnih proizvoda za veliki broj kliničkih primjena.

Temeljen na široko patentiranom biokemijskom procesu, tehnologiji centrifugiranja velike brzine i naprednim senzorima crvenih krvnih stanica/fibrina, proces pripreme Vivostat® osigurava ponovljivo pokretanje procesa Vivostat® fibrinskog ljepila ili PRF® unatoč nestabilnosti pacijenata.

 

Jedinstvene značajke

Revolucionarni sustav primjene dizajniran je za isporuku Vivostat® fibrinskog ljepila ili PRF® u tkivo na kontroliran i precizan način, bez začepljenja i s minimalnim otpadom. Trenutna polimerizacija nakon nanošenja osigurava da otopina fibrina ili PRF® uvijek ostane tamo gdje je nanesena.

 

U usporedbi s konvencionalnim proizvodima, Vivostat® portfelj proizvoda ima niz jedinstvenih značajki, a budući da su autologni, proizvodi pokazuju izvrsnu biokompatibilnost. Nadalje, niti u jednom trenutku tijekom procesa krvi ili otopini fibrina/PRF® ne dodaju se trombin ili goveđe komponente.

 

Vrhunsko rješenje

Sustav Vivostat® razvijen je s naglaskom na jednostavnost korištenja, a proces je prikladan i potpuno automatiziran. Proizvodi su osmišljeni kako bi pružili vrhunska rješenja u više postavki, neovisno o tome koristi li se na kirurškom odjelu, centru za njegu rana, na primjer u transfuzijskom centru ili banci krvi. Rukovanje sustavom je jednostavno i intuitivno što ga čini jednostavnim za korištenje od strane zdravstvenog osoblja.

Vivostat